Particuliere vakantiewoningen in Oostvlaanderen

Boskanthuisje
BoskanthuisjeVakantiewoning voor 2 tot 8 personen, gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen op de “Kluisberg” in Kluisbergen,Oost-Vlaanderen. Deze gite ligt aan de heuvels van Wallonië (Ronse op 10 km, Oudenaarde op 20 km, Doornik en Kortrijk op 30 km).
Dijkhuisje.be
Dijkhuisje.beVakantiehuisje 'Dijkhuisje De Maretak' ligt in Assenede, in het Meetjesland, net aan de Nederlandse grens. Deze authentieke en charmante woning is gelegen aan de rand van het polder- en krekengebied, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Het huisje - dat zeer gezellig en warm ingericht is - is voorzien van alle moderne comfort. Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel zijn zeker een bezoekje waard !!!
Kasicema.com
TE HUUR : Vakantiewoning te Middelburg (Oost-Vlaanderen) 10 personen ALGEMENE INFORMATIE • Naam verblijf : kasicema • Naam contactpersoon : Marc Taes • Adres verblijf : Sint-Jacobsstraat 6, 9992 Middelburg • GSM : 0032 496 160 103 • E-mail : info@kasicema.com OPMERKINGEN Voorwaarden verblijf : prijs is 500 € per week + 125 € per week voorschot (voor opkuis, water- en energiekosten) = totaal 625 € per week. Ook mogelijkheden voor weekend en midweek reservaties : 275 € per weekend; 425 € per midweek (opkuis, water- en energiekosten inbegrepen). De woning is volledig & kindvriendelijk ingericht voor max 10 personen met alle comfort : tv, wasmachine, afwasmachine, droogkast, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, heel grote tuin, barbecue, fietsen gratis ter beschikking, kinderbedjes op aanvraag. Algemene opmerkingen : ideaal voor wandel- en fietsvakanties en gezinsvakanties, woning gelegen in pittoresk rustig dorpje Middelburg op de belgisch –nederlandse grens langsheen talloze fietsroutes (o.a. smokkelroute, krekenroute, maerlantroute etc) op 15 km van de zee en nabij mooie steden als Knokke, Sluis, Damme, Brugge.
Vakantiewoning La Quitapenas
Vakantiewoning La QuitapenasHet vergunde vakantiehuis Laquitapenas voor 6 personen is gelegen op de rustige groene heuvels van de Vlaamse Ardennen, met prachtig uitzicht op de stad Ronse en de heuvels van Wallonië ("Le Pays des Collines"). De inrichting met originele voorwerpen, de scheve muren en het uitzicht geven het huis een unieke charme. Het laat je een reis door de tijd maken, ver van uw huidige bekommernissen. Kinderen noemen het huis het "kabouterhuisje". We nodigen u graag uit om zelf van de wonderlijke en authentieke energie van deze meer dan 200 jaar oude hoeve te komen proeven. De naam "La Quitapenas" betekent in het Spaans: "Zij die de zorgen wegneemt".

Advertenties

Weer

Time : 2015-09-07 (morning)
16 °C / 13 °C

Time : 2015-09-07 (night)
14 °C / 12 °C

Time : 2015-09-06 (evening)
15 °C / 12 °C

Time : 2015-09-06 (afternoon)
16 °C / 14 °C