Limburg

Center Parcs Vossemeren in Lommel, België
huren : Center Parcs VossemerenAlle vrijstaande accommodaties op Center Parcs Vossemeren, zijn verspreid gelegen over het park. Er zijn verschillende comfortniveau's. Het Comfort type is er in een 4-pers. (Center Parcs Vossemeren (BE-3344)) en een 6-pers. (Center Parcs Vossemeren (BE-3345)) variant. Deze bungalows zijn verzorgd ingericht en beschikken over onder andere een open haard. De 4-pers. Premium (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-56)), 6-pers. Premium (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-57)) en 8-pers. Premium (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1950)) zijn uitgebreid met extra's als flatscreen TV en afwasmachine. Het type 4-pers. VIP (BE-3620-06) beschikt over modern interieur en extra luxe zoals een sauna. Alle types hebben een eigen terras met tuinmeubilair.
Molenheide in Helchteren, België
huren : MolenheideDe natuur begint bij de voordeur. De 350 vrijstaande accommodaties zijn zo gesitueerd, dat de bestaande natuur zoveel mogelijk behouden is gebleven. Je kunt kiezen uit verschillende type accommodaties. Zo is er het standaardtype (4-pers. type Quatro, gelijkvloers, Molenheide (BE-42), een 5-pers. type Penta, Molenheide (BE-43)) en een 6-pers. type Novis, Molenheide (BE-44)). Deze bungalows hebben een puntdak en zijn grotendeels uit hout opgetrokken. De inrichting is verzorgd en afgewerkt met veel hout. Er is ook een type 4-pers. Greenhouse (BE-3507). Dit is een modern chalet met alle comfort zoals een afwasmachine, combimagnatron en gezellige, electrische sfeerhaard. Je kunt ook de luxe Comfort-Plus types kiezen. Dit zijn ruim opgezette vrijstaande villa's en bungalows met alle gemakken die je in deze tijd mag verwachten. Zo vind je er een afwasmachine, Dolby Surround systeem en wastafels in de grotere slaapkamers. De inrichting is luxe en compleet. Je kunt kiezen uit een 6-8 pers. villa, type Agora (Molenheide (BE-41)), een 8-10 pers. villa type Patio (Molenheide (BE-45)) of een 4-pers. bungalow, type Relaxis (Molenheide (BE-3506)). Voor extra luxe, boek je het type Villa. Deze is er in een 4-6 pers. variant (Molenheide (BE-3508)). Buiten het comfort van de Comfort-plus types, heb je in de villa beschikking over een infrarood sauna. Alle accommodaties beschikken standaard over een (in sommige gevallen omheind) terras met tuinmeubelen en zijn voorzien van één kinderbed (zonder bedlinnen) en één kinderstoel. Bijzonderheden; de genoemde prijzen zijn voor de Standaard en Greenhouse types inclusief 30 kWh aan elektriciteit en 0,5m3 aan water per dag. Voor de Comfort-Plus en Villa types is dit 50 Kw en resp. 1m3 per dag, alleen voor het type Molenheide (BE-3506) is dit resp. 40 kWh en 0,75m3 per dag. Het overige verbruik bovenop deze aantallen wordt belast met de kosten die je vindt bij de bijkomende kosten.
Narvik HomeParc Mooi Zutendaal in Zutendaal, België
huren : Narvik HomeParc Mooi ZutendaalHet Vakantiepark Mooi Zutendaal heeft voor praktisch elk verblijf een geschikte accommodatie. Zo heb je de keuze uit een eenvoudig, maar zeer verzorgd ingericht chalet voor 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1950)) en 6-pers. (BE-56 en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-57)). Voor mensen die wat meer ruimte wensen is er een 6-pers. vakantiehuis te bieden (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1957)). Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een 6-pers. kindvriendelijke villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1953)). Van kinderbeveiligingen op stopcontacten tot traphekjes en flessenwarmer; aan alles is gedacht in deze villa. Ben je op zoek naar een zeer riante en luxe villa? Dan kun je kiezen voor een 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1954)), 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1955)) en 12-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1956)) villa met infraroodsauna. De 6-pers. en 12-pers. types zijn ook beschikbaar met traditionele 4-pers. sauna (resp. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1951) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1952)). Als je denkt dat het niet luxer kan, dan heeft het Vakantiepark Mooi Zutendaal een 4-pers. Wellness villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1958)) voor je. Deze is voorzien van een aparte ruimte met traditionele sauna en whirlpool. Welke variant je ook boekt: alle accommodaties zijn vrijstaand en je hebt altijd de beschikking over een eigen tuin en terras met tuinmeubilair.


Montenaken in Montenaken, België
huren : MontenakenDit appartement is op de eerste verdieping van een mooi woonhuis gelegen. Gezamenlijke ingang met de huiseigenaar. Volledig omheinde tuin, wasmachine en droger aanwezig. Van april tot september is een opblaasbaar bad met een diameter van 4.88 m aanwezig. Het appartement bevindt zich in een mooi gebied, waar veel fruitteelt plaatsvindt. Ter plaatse kunt u fietsen huren. Bedrijfsboekingen op aanvraag.
Narvik HomeParc Mooi Zutendaal in Zutendaal, België
huren : Narvik HomeParc Mooi ZutendaalHet Vakantiepark Mooi Zutendaal heeft voor praktisch elk verblijf een geschikte accommodatie. Zo heb je de keuze uit een eenvoudig, maar zeer verzorgd ingericht chalet voor 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1950)) en 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-56) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-57)). Voor mensen die wat meer ruimte wensen is er een 6-pers. vakantiehuis te bieden (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1957)). Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een 6-pers. kindvriendelijke villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1953)). Van kinderbeveiligingen op stopcontacten tot traphekjes en flessenwarmer; aan alles is gedacht in deze villa. Ben je op zoek naar een zeer riante en luxe villa? Dan kun je kiezen voor een 4-pers. (BE-1954), 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1955)) en 12-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1956)) villa met infraroodsauna. De 6-pers. en 12-pers. types zijn ook beschikbaar met traditionele 4-pers. sauna (resp. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1951) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1952)). Als je denkt dat het niet luxer kan, dan heeft het Vakantiepark Mooi Zutendaal een 4-pers. Wellness villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1958)) voor je. Deze is voorzien van een aparte ruimte met traditionele sauna en whirlpool. Welke variant je ook boekt: alle accommodaties zijn vrijstaand en je hebt altijd de beschikking over een eigen tuin en terras met tuinmeubilair.
Molenheide in Helchteren, België
huren : MolenheideDe natuur begint bij de voordeur. De 350 vrijstaande accommodaties zijn zo gesitueerd, dat de bestaande natuur zoveel mogelijk behouden is gebleven. Je kunt kiezen uit verschillende type accommodaties. Zo is er het standaardtype (4-pers. type Quatro, gelijkvloers, BE-42, een 5-pers. type Penta, Molenheide (BE-43)) en een 6-pers. type Novis, Molenheide (BE-44)). Deze bungalows hebben een puntdak en zijn grotendeels uit hout opgetrokken. De inrichting is verzorgd en afgewerkt met veel hout. Er is ook een type 4-pers. Greenhouse (Molenheide (BE-3507)). Dit is een modern chalet met alle comfort zoals een afwasmachine, combimagnatron en gezellige, electrische sfeerhaard. Je kunt ook de luxe Comfort-Plus types kiezen. Dit zijn ruim opgezette vrijstaande villa's en bungalows met alle gemakken die je in deze tijd mag verwachten. Zo vind je er een afwasmachine, Dolby Surround systeem en wastafels in de grotere slaapkamers. De inrichting is luxe en compleet. Je kunt kiezen uit een 6-8 pers. villa, type Agora (Molenheide (BE-41)), een 8-10 pers. villa type Patio (Molenheide (BE-45)) of een 4-pers. bungalow, type Relaxis (Molenheide (BE-3506)). Voor extra luxe, boek je het type Villa. Deze is er in een 4-6 pers. variant (Molenheide (BE-3508)). Buiten het comfort van de Comfort-plus types, heb je in de villa beschikking over een infrarood sauna. Alle accommodaties beschikken standaard over een (in sommige gevallen omheind) terras met tuinmeubelen en zijn voorzien van één kinderbed (zonder bedlinnen) en één kinderstoel. Bijzonderheden; de genoemde prijzen zijn voor de Standaard en Greenhouse types inclusief 30 kWh aan elektriciteit en 0,5m3 aan water per dag. Voor de Comfort-Plus en Villa types is dit 50 Kw en resp. 1m3 per dag, alleen voor het type Molenheide (BE-3506) is dit resp. 40 kWh en 0,75m3 per dag. Het overige verbruik bovenop deze aantallen wordt belast met de kosten die je vindt bij de bijkomende kosten.
Narvik HomeParc Mooi Zutendaal in Zutendaal, België
huren : Narvik HomeParc Mooi ZutendaalHet Vakantiepark Mooi Zutendaal heeft voor praktisch elk verblijf een geschikte accommodatie. Zo heb je de keuze uit een eenvoudig, maar zeer verzorgd ingericht chalet voor 4-pers. (BE-1950) en 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-56) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-57)). Voor mensen die wat meer ruimte wensen is er een 6-pers. vakantiehuis te bieden (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1957)). Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een 6-pers. kindvriendelijke villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1953)). Van kinderbeveiligingen op stopcontacten tot traphekjes en flessenwarmer; aan alles is gedacht in deze villa. Ben je op zoek naar een zeer riante en luxe villa? Dan kun je kiezen voor een 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1954)), 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1955)) en 12-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1956)) villa met infraroodsauna. De 6-pers. en 12-pers. types zijn ook beschikbaar met traditionele 4-pers. sauna (resp. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1951) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1952)). Als je denkt dat het niet luxer kan, dan heeft het Vakantiepark Mooi Zutendaal een 4-pers. Wellness villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1958)) voor je. Deze is voorzien van een aparte ruimte met traditionele sauna en whirlpool. Welke variant je ook boekt: alle accommodaties zijn vrijstaand en je hebt altijd de beschikking over een eigen tuin en terras met tuinmeubilair.
Narvik HomeParc Mooi Zutendaal in Zutendaal, België
huren : Narvik HomeParc Mooi ZutendaalOp Narvik HomeParc Mooi Zutendaal is eind juni 2013 een tweetal nieuwe 4-pers. villatypes opgeleverd. Deze zijn met recht bijzonder te noemen. Het zijn wellicht de mooiste accommodaties die op dit moment te vinden zijn op de Belgische vakantieparken. Ze zijn ontworpen door Jan des Bouvrie en ingericht door zijn vrouw Monique. Een compleet exclusief ontwerp met veel licht en een formidabele afwerking. Er is een gelijkvloerse villa met twee slaapkamers met elke een aangrenzende badkamer (BE-3192) en een wellnessvilla (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-3193)). Beide villa's zijn luxueus, modern en zeer compleet ingericht. Zo beschikken ze over een kookeiland, veel raampartijen (bij de BE-3192 is zelfs glas in het dak verwerkt), vloerverwarming, bij beide slaapkamers een aangrenzende badkamer, boxspringbedden en een ruim terras met tuinmeubilair. En dan de wellnessvilla (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-3193)). Altijd al een eigen wellnessruimte in je vakantievilla willen hebben? Dat kan nu; wat dacht je van een 4-pers. jacuzzi, traditionele sauna, infrarood straler en een stoomcabine? Deze villa heeft het allemaal! Via de openslaande deuren bereik je vanuit de wellnessruimte het terras met tuinmeubilair en twee ligbedden. De BE-3192 beschikt over een loungeset.
Familiepark Sonnevijver in Rekem, België
huren : Familiepark SonnevijverDe stenen bungalows liggen verspreid over het park. De bungalows zijn keurig en comfortabel ingericht en beschikken over een terras met tuinmeubelen en een open haard aan de buitenzijde. Mini-wash te huur, ter plaatse regelen.
Sonnevijver in Rekem, België
huren : SonnevijverMooi vakantiedorp "Sonnevijver". Voor medegebruik: tuin. Kinderspeelplaats. In het complex: receptie, restaurant, bar. Parkeerplaats. Winkel 6 km, café 6 km. Manege 5 km. Attracties in de buurt: Euroscoop 6 km, Maasmechelen Village 6 km, Kinderboerderij in Neerharen 2 km. Let op: baby uitrusting op aanvraag (extra). Midden in een natuurgebied. Zwemvijver en visvijver aanwezig. 1 km van Oud-Rekem en 10km van Maastricht. In de omgeving vindt u verschillende wandel- en fietsroutes. Ook vindt u er een voetbalplein. Er is een borg van € 30,- voor de sleutel van de slagboom. Milieubelasting 7% van huursom aan het park te betalen. Let op: boekingen voor werknemers uitsluitend op aanvraag. Babies tellen mee in de maximale bezetting. Het is niet toegestaan de maximale bezetting te overschrijden.
Vijverdorp - Type Waterlelie in Rekem-Lanaken, België
huren : Vijverdorp - Type WaterlelieOp slechts 6 km van Maastricht, bevindt deze comfortabele villa zich op een nieuw gebouwd, bosrijk en rustig gelegen park aan de rand van Lanaken. Dit vakantiehuis bevindt zich op een fantastische locatie, direct aan het water van het park Vijverdorp. Het vakantiehuis beschikt over een verzorgde inrichting. De 2 slaapkamers bevinden zich boven, de badkamer met bad en het aparte toilet zijn beneden te vinden. De woonkamer is voorzien van een gezellige (gel) sfeerhaard. De keuken is van alle gemakken voorzien, u vindt hier tevens zowel een regulier als Senseo koffiezetapparaat. Verder heeft de huiseigenaar gezorgd voor een wasmachine, droger, droogrek, strijkplank en strijkijzer. In het park liggen een gezamenlijke speeltuin, een aantal visvijvers en een meer met zandstrand dat exclusief voor de parkgasten is bestemd. Het restaurant op het park biedt uitzicht op het meer. In het nabijgelegen Rekem en Lanaken treft u diverse horeca en inkoopmogelijkheden aan. Vanaf dit comfortabele vakantiepark Vijverdorp kunt u op de fiets genieten van het fraaie landschap middels de ca. 2000 km lange fietspaden van Belgisch Limburg. Ook de Ardennen en de Eifel liggen op rijafstand. Aangrenzend ligt het Nationaal Park Hoge Kempen.
Narvik HomeParc Mooi Zutendaal in Zutendaal, België
huren : Narvik HomeParc Mooi ZutendaalHet Vakantiepark Mooi Zutendaal heeft voor praktisch elk verblijf een geschikte accommodatie. Zo heb je de keuze uit een eenvoudig, maar zeer verzorgd ingericht chalet voor 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1950)) en 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-56) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-57)). Voor mensen die wat meer ruimte wensen is er een 6-pers. vakantiehuis te bieden (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1957)). Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een 6-pers. kindvriendelijke villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1953)). Van kinderbeveiligingen op stopcontacten tot traphekjes en flessenwarmer; aan alles is gedacht in deze villa. Ben je op zoek naar een zeer riante en luxe villa? Dan kun je kiezen voor een 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1954)), 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1955)) en 12-pers. (BE-1956) villa met infraroodsauna. De 6-pers. en 12-pers. types zijn ook beschikbaar met traditionele 4-pers. sauna (resp. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1951) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1952)). Als je denkt dat het niet luxer kan, dan heeft het Vakantiepark Mooi Zutendaal een 4-pers. Wellness villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1958)) voor je. Deze is voorzien van een aparte ruimte met traditionele sauna en whirlpool. Welke variant je ook boekt: alle accommodaties zijn vrijstaand en je hebt altijd de beschikking over een eigen tuin en terras met tuinmeubilair.


Au Chant d'Oiseau in Amel, België
huren : Au Chant d'OiseauVakantiewoning in de Oostkantons Deze vrijstaande vakantie woning ligt ter hoogte van het typisch plattelandsdorp Amel. Vanaf het terras in de privétuin kun je genieten van een prachtig uitzicht. De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als van de huiseigenaar. Het huis ligt vlakbij de Eifel en het plateau van de hoge Venen. De Eifel is beroemd vanwege zijn slapende vulkanen. Dit gebied is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers en biedt ook langlaufmogelijkheden. Dichtbij ligt het dorp Deidenberg dat beroemd is om zijn carnaval. De vakantiewoning ligt de in de provincie Luik. Deze staat bekend om zijn mooie en karaktervolle dorpjes en zijn rijke geschiedenis.
Huize Senselberg in Sint-Truiden, België
huren : Huize SenselbergIn Sint-truiden, het fruitige en kloppende hart van Haspengouw, staat dit moderne, vrijstaande vakantiehuis. Deze volledig gerenoveerde woning biedt alle comfort voor maximaal 9 personen, maar is ook te huur voor 6 personen. Het vakantiehuis bestaat uit een ruime entree, moderne woonkamer met digitale TV, drie slaapkamers met eigen TV, badkamer, keuken met eiland, grote veranda, speelkamer, carport, apart toilet, aparte doucheruimte, een grote gezellige tuin met aangelegd terras en ... bbq! Kortom alles om van je verblijf met familie, vrienden of collega's een blijvende herinnering te maken. Het vakantiehuis ligt aan het beroemde Limburgse fiets- en autoroutenetwerk en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten, van passief tot actief, culinair en gastronomisch.
Narvik HomeParc Mooi Zutendaal in Zutendaal, België
huren : Narvik HomeParc Mooi ZutendaalHet Vakantiepark Mooi Zutendaal heeft voor praktisch elk verblijf een geschikte accommodatie. Zo heb je de keuze uit een eenvoudig, maar zeer verzorgd ingericht chalet voor 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1950)) en 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-56) en Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-57)). Voor mensen die wat meer ruimte wensen is er een 6-pers. vakantiehuis te bieden (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1957)). Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een 6-pers. kindvriendelijke villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1953)). Van kinderbeveiligingen op stopcontacten tot traphekjes en flessenwarmer; aan alles is gedacht in deze villa. Ben je op zoek naar een zeer riante en luxe villa? Dan kun je kiezen voor een 4-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1954)), 6-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1955)) en 12-pers. (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1956)) villa met infraroodsauna. De 6-pers. en 12-pers. types zijn ook beschikbaar met traditionele 4-pers. sauna (resp. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1951) en BE-1952). Als je denkt dat het niet luxer kan, dan heeft het Vakantiepark Mooi Zutendaal een 4-pers. Wellness villa (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1958)) voor je. Deze is voorzien van een aparte ruimte met traditionele sauna en whirlpool. Welke variant je ook boekt: alle accommodaties zijn vrijstaand en je hebt altijd de beschikking over een eigen tuin en terras met tuinmeubilair.
Bigaro in Heers, België
huren : BigaroDeze ruime vakantiewoning bevindt zich in de schilderachtige fruitstreek Haspengouw. Het huis is sfeervol ingericht en beschikt over een ruime tuin met speeltoestellen. Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk ontspannen in de sauna en buiten-jacuzzi. In dit deel van Haspengouw is de Vlaamse televisieserie Katarakt opgenomen. Deze bekende fictieserie gaat over een jonge vrouw, Elisabeth, die zich vol inzet om het verliesgevende fruitteeltbedrijf van haar schoonfamilie te redden. Herinner je je de mooie plekjes nog? In dit dorpje en de randgemeenten kun je diverse opnamelocaties bezoeken. Haspengouw biedt ook eindeloze fiets- en wandeltochten door uitgestrekte velden en boomgaarden. In de nabij omgeving bestaat bovendien de mogelijkheid om vespa’s te huren, evenzeer een geliefde bezigheid in deze streek. In elk seizoen valt er wel iets te beleven. Van prachtige bloesems tot heerlijke fruitoogsten en fantastische winterlandschappen. Voor een dosis cultuur en winkelplezier kun je terecht in het historische Tongeren of het prachtige Sint-Truiden. Ook het kleine stadje Borgloon biedt cultureel genot. Het gekende Hasselt ligt op ongeveer 27km hier vandaan. Ook Genk en Luik zijn niet zo veraf.
Sonnevijver in Rekem, België
huren : SonnevijverMooi vakantiedorp "Sonnevijver". Voor medegebruik: tuin. Kinderspeelplaats. In het complex: receptie, restaurant, bar. Parkeerplaats. Winkel 6 km, café 6 km. Manege 5 km. Attracties in de buurt: Euroscoop 6 km, Maasmechelen Village 6 km, Kinderboerderij in Neerharen 2 km. Let op: baby uitrusting op aanvraag (extra). Midden in een natuurgebied. Zwemvijver en visvijver aanwezig. 1 km van Oud-Rekem en 10km van Maastricht. In de omgeving vindt u verschillende wandel- en fietsroutes. Ook vindt u er een voetbalplein. Er is een borg van € 30,- voor de sleutel van de slagboom. Milieubelasting 7% van huursom aan het park te betalen. Let op: boekingen voor werknemers uitsluitend op aanvraag. Babies tellen mee in de maximale bezetting. Het is niet toegestaan de maximale bezetting te overschrijden.
Center Parcs Vossemeren in Lommel, België
huren : Center Parcs VossemerenAlle vrijstaande accommodaties op Center Parcs Vossemeren, zijn verspreid gelegen over het park. Er zijn verschillende comfortniveau's. Het Comfort type is er in een 4-pers. (Center Parcs Vossemeren (BE-3344)) en een 6-pers. (Center Parcs Vossemeren (BE-3345)) variant. Deze bungalows zijn verzorgd ingericht en beschikken over onder andere een open haard. De 4-pers. Premium (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-56)), 6-pers. Premium (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-57)) en 8-pers. Premium (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-1950)) zijn uitgebreid met extra's als flatscreen TV en afwasmachine. Het type 4-pers. VIP (BE-3620-06) beschikt over modern interieur en extra luxe zoals een sauna. Alle types hebben een eigen terras met tuinmeubilair.
Schoonbeek in Schoonbeek, België
huren : SchoonbeekDit sfeervolle gastenverblijf is een deel van een nieuwe vierkantshoeve, geschakeld aan de woning van de gastvrije eigenaren. Het gastenverblijf is comfortabel ingericht. Tevens mag je gebruik maken van tuin, terras, vijver en paardenweide. Je zal je hier direct thuisvoelen. Schoonbeek ligt in Bourgondisch Haspengouw, de mooiste streek van Belgisch Limburg, bekend om de fruitteelt en bloesemroutes, vele kastelen en vierkanthoeves, een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. Binnen een straal van 20 km liggen onder andere het smaakvolle Hasselt, Tongeren en Maastricht (NL). Bijzonderheden: De twee 1-pers bedden hebben een afmeting van 1.90m bij 80cm. Badlinnen is inclusief (1 set per persoon met: 1 badhanddoek, 2 handdoeken, 1 gastendoek en 1 washandje). Een extra set is ter plaatse op aanvraag en tegen een vergoeding van €5,- mogelijk.
Narvik HomeParc Mooi Zutendaal in Zutendaal, België
huren : Narvik HomeParc Mooi ZutendaalOp Narvik HomeParc Mooi Zutendaal is eind juni 2013 een tweetal 4-persoonsvillatypes opgeleverd. Deze zijn met recht bijzonder te noemen. Het zijn wellicht de mooiste accommodaties die op dit moment te vinden zijn op de Belgische vakantieparken. Ze zijn ontworpen door Jan des Bouvrie en ingericht door zijn vrouw Monique. Het is een compleet, exclusief ontwerp met veel licht en een formidabele afwerking. Er is een gelijkvloerse villa met twee slaapkamers met elke een aangrenzende badkamer (Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-3192)) en een wellnessvilla (BE-3193). Beide villa's zijn luxueus, modern en zeer compleet ingericht. Zo beschikken ze over een kookeiland, veel raampartijen (bij de Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-3192) is zelfs glas in het dak verwerkt), vloerverwarming, bij beide slaapkamers een aangrenzende badkamer, boxspringbedden en een ruim terras met tuinmeubilair. En dan de wellnessvilla (BE-3193). Altijd al een eigen wellnessruimte in je vakantievilla willen hebben? Dat kan nu! Wat dacht je van een jacuzzi voor vier personen, een traditionele sauna, infraroodstraler en een stoomcabine? Deze villa heeft het allemaal! Via de openslaande deuren bereik je vanuit de wellnessruimte het terras met tuinmeubilair en twee ligbedden. De jacuzzi staat buiten in de tuin. De Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (BE-3192) beschikt over een loungeset. Indien je het BE-3193 boekt, krijg je per boeking een gratis wellnesspakket. Dit pakket bestaat uit: opgemaakte bedden bij aankomst, luxe handdoek, saunalaken, badjas, badslippers, bodylotion (30ml), shampoo (30ml), shower gel (30 ml), hairconditioner (30ml), zeep, vanity pack (verzorgingspakket voor vrouwen met o.a. nagelvijl, wattenschijfjes), shower cap, fles Cava.