Vakantiewoningen in Kortgene

Villapark De Paardekreek in Kortgene, Nederland
huren : Villapark De PaardekreekDe moderne, geschakelde villa’s zijn op meerdere manieren uitgevoerd. De vorm van de daken verwijst naar verschillende watervogels. Door de hele beschutte ligging van deze villa’s kunt u optimaal genieten van de privacy. U heeft niet alleen de beschikking over een tuin met tuinmeubelen, maar ook over een riant dakterras. Dit type is er tevens in een mindervalide uitvoering (NL-327). Deze uitvoering beschikt over een aangepaste badkamer en een extra grote slaapkamer op de begane grond.
Villapark de Paardekreek in Kortgene, Nederland
huren : Villapark de PaardekreekZeer mooi, hedendaags ingericht, ruim huis, prima om met 8 personen te verblijven.
Villapark de Paardekreek in Kortgene, Nederland
huren : Villapark de PaardekreekDe moderne, geschakelde villa’s zijn op meerdere manieren uitgevoerd. De vorm van de daken verwijst naar verschillende watervogels. Door de beschutte ligging van deze villa’s kunt u optimaal genieten van uw privacy. U heeft niet alleen de beschikking over een tuin met tuinmeubelen, maar ook over een riant dakterras. Dit type is er tevens in een mindervalide uitvoering (Villapark De Paardekreek (NL-327)). Deze uitvoering beschikt over een aangepaste badkamer en een extra grote slaapkamer op de begane grond.
Villapark de Paardekreek in Kortgene, Nederland
huren : Villapark de PaardekreekDeze bijzonder ogende, vrijstaande villa’s zijn op meerdere manieren uitgevoerd. De vorm van de daken verwijst naar verschillende watervogels. Wat opvalt aan deze villa’s is de grote raampartij aan de voorzijde van de woning. Dit zorgt bij binnenkomst dan ook direct voor een ruimtelijk gevoel. De villa’s zijn modern ingericht en zijn voorzien van stoomdouche. In enkele villa’s is tevens een open haard aanwezig. Via de openslaande deuren in de woonkamer heeft u toegang tot uw terras op het zuiden met tuinmeubelen.
Villapark de Paardekreek in Kortgene, Nederland
huren : Villapark de PaardekreekPrachtig, nieuw, licht huisje voor 6 personen.
Villapark Paardekreek in Kortgene, Nederland
huren : Villapark PaardekreekDeze bijzonder ogende, vrijstaande villa’s zijn op meerdere manieren uitgevoerd. De vorm van de daken verwijst naar verschillende watervogels. Omdat de villa’s aan het water staan, dat in directe verbinding staat met het Veerse Meer, kunt u vanaf de villa met uw roeiboot naar het meer varen. Opvallend aan deze villa’s is de grote raampartij aan de voorzijde van de woning. Dit zorgt bij binnenkomst dan ook direct voor een ruimtelijk gevoel. De villa’s zijn modern ingericht en zijn voorzien van stoomdouche. In enkele villa’s is tevens een open haard. Via de openslaande deuren in de woonkamer heeft u toegang tot uw terras op het zuiden met tuinmeubelen.
Het Havenhuis in Kortgene, Nederland
huren : Het HavenhuisDit luxe ingerichte huis ligt direct aan het Veerse meer en is een ideaal uitgangspunt voor een vakantie aan het water. De woonkamer heeft terrasdeuren naar het omheinde terras met een aanlegsteiger en zwemtrap. U kunt genieten van de ondergaande zon en uitzicht over het polderlandschap. Kortgene is een gezellig dorpje met leuke restaurants en terrassen!
Villapark de Paardekreek in Kortgene, Nederland
huren : Villapark de PaardekreekDe moderne, geschakelde villa’s zijn op meerdere manieren uitgevoerd. De vorm van de daken verwijst naar verschillende watervogels. Door de beschutte ligging van deze villa’s kunt u optimaal genieten van uw privacy. U heeft niet alleen de beschikking over een tuin met tuinmeubelen, maar ook over een riant dakterras.
Aan het Veerse Meer in Kortgene, Nederland
huren : Aan het Veerse MeerComfortabel ingerichte vrijstaande bungalow op een voormalig vakantiepark. De woning beschikt over een eigen tuin met 2 terrassen. Het Veerse meer bevind zich op loopafstand van het vakantiehuis. Het noordzeestrand is op 8 km van de woning en dit is in 2012 tot schoonste strand van Nederland bekroond. Ook niet ver weg bevind zich het natuurgebied de Oosterschelde, hier kunt u zelfs zeehonden spotten. De stormvloedkering (Neeltje Jans) is gelegen op 8 km en is de moeite van een bezoek waard. De woning is gelegen op het eiland Noord Beveland en wordt omringd door de wateren de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde. Dit biedt vele mogelijkhede tot waterrecreatie. Van kitesurfen tot sloepvaren, van waterskieen tot zeilen en van duiken tot sportvissen. Ook wandelend en fietsend is het eiland in al zijn facetten te beleven. Bijna overal zijn vergezichten zowel over het landschap als over de grote omringende waterpartijen. Leuke plaatsjes om te bezoeken zijn Wissenkerke met zijn historische straatjes, Kortgene met een historische wandelroute door het centrum, en Kamperland de kern van Noord Beveland. Ook voor de echte bourgondier is het hier heerlijk toeven, de regio heeft vele eigen streekproducten die overal verkocht worden.

Kortgene

Weer

Time : 2015-09-07 (morning)
16 °C / 13 °C

Time : 2015-09-07 (night)
14 °C / 12 °C

Time : 2015-09-06 (evening)
15 °C / 12 °C

Time : 2015-09-06 (afternoon)
16 °C / 14 °C