Extremadura

Cabaña Poleo in Valencia, Spanje
huren : Cabaña PoleoStudio met eigen terras op landelijk gelegen, authentieke finca met gemeenschappelijk zwembad
Arbequina in Casas del Monte, Spanje
huren : ArbequinaAlberquina bed naast de kerk van de stad Casas del Monte in Ambroz Valley, ten noorden van de provincie Cáceres (Extremadura, Spanje). Alberquina Bed is een droombestemming voor plattelandstoerisme met een uitstekende kwaliteitsborging. In Casas del Monte kunnen ontdekken een fantastische natuurlijke zwembad en een magische omgeving. Het is ook heel dicht bij de Plasencia, Granadilla, Caparra, La Vera, Valle del Jerte, Monfragüe, Hervas, Bejar, Gabriel y Galán reservoir, Candelario en het skigebied La Covatilla. Dus de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt genieten van geweldige aanbiedingen en veel activiteiten op het milieu en weten goed de Valle del Ambroz: paardrijden, wandelen, eco-4x4 routes, quad biking, culturele reizen, mountainbike rondleidingen, vogels kijken, multi-, paintball gevechten, kanoën, ontspannen circuit, verwarmd zwembad, een vogelpark en botanische dierentuin, Museum van het motoronderhoud en Classic Car Hervas, water-activiteiten, observaties Monfragüe Nationaal Park, en nog veel meer. Geniet van de natuur.
Quinta de la Sierra in La Borrega, Spanje
huren : Quinta de la SierraVakantiehuis landelijk gelegen op een landgoed van 5ha in de omgeving van de Campiña de Valencia de Alcántara, tussen Sierra de San Pedro en het natuurpark Sierra de San Mamede (Portugal). Ligging op 5km van de Portugese grens. Dit vakantiehuis gebouwd van steen en kalk, met aan de binnenkant houten en leisteen-vloeren, grote vensters met zicht op de bergen en op de Haven van Aguas Claras. Het vakantiehuis is omgeven door een ruime tuin met een gemeenschappelijk zwembad, dat u deelt met 2 andere vakantiehuizen. Uitstekende plaats voor observatie van de natuur en van de vele soorten vogels van de streek. In de nabijheid kunt u talrijke looproutes realiseren naar Dólmenes (hunebedden), de archeologische resten, fonteinen, verlaten nederzettingen die vroeger bezeten werden door smokkelaars, Portugal via de routes die vroeger gebruikt werden om te smokkelen, dorpen zoals Valencia de Alcántara, Alburquerque, Marvao, Castelo de Vide of steden zoals de monumentale Cáceres of het Romeinse Mérida.
Quinta de Luna in La Borrega, Spanje
huren : Quinta de LunaVakantiehuis landelijk gelegen op een landgoed van 5ha in de omgeving van de Campiña de Valencia de Alcántara, tussen Sierra de San Pedro en het natuurpark Sierra de San Mamede (Portugal). Ligging op 5km van de Portugese grens. Dit vakantiehuis gebouwd van steen en kalk, met aan de binnenkant houten en leisteen-vloeren, grote vensters met zicht op de bergen en op de Haven van Aguas Claras. Het vakantiehuis is omgeven door een ruime tuin met een gemeenschappelijk zwembad, dat u deelt met 4 andere vakantiehuizen. Uitstekende plaats voor observatie van de natuur en van de vele soorten vogels van de streek. In de nabijheid kunt u talrijke looproutes realiseren naar Dólmenes (hunebedden), de archeologische resten, fonteinen, verlaten nederzettingen die vroeger bezeten werden door smokkelaars, Portugal via de routes die vroeger gebruikt werden om te smokkelen, dorpen zoals Valencia de Alcántara, Alburquerque, Marvao, Castelo de Vide of steden zoals de monumentale Cáceres of het Romeinse Mérida.
La Casita del Olivo in Valencia, Spanje
huren : La Casita del OlivoLa Casita del Olivo heeft een eigen terras. Hout voor open haard inclusief.
Malvazul in Herrera de Alcántara, Spanje
huren : MalvazulVrijstaand vakantiehuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Casita del Estanque in Valencia, Spanje
huren : Casita del EstanqueCasita del Estanque heeft een eigen overdekt terras en BBQ. Hout voor open haard is inclusief.
La Casita del Anta in Valencia, Spanje
huren : La Casita del AntaLa Casita del Anta heeft een eigen terras en BBQ. Hout voor open haard inclusief.
Casas Rurales Acebuche in Casas del Monte, Spanje
huren : Casas Rurales AcebucheDrie geschakelde vakantiehuizen landelijk gelegen in het dorp Casas del Monte, in de provincie Cáceres. Naast een natuurplas waar je heerlijk kunt zwemmen, beschikt je vakantiehuis over een terras met uitzicht op de schitterende zonsondergangen en het stuwmeer Gabriel en Galán op de achtergrond. Vanaf de veranda aan de voorkant van je vakantiehuis heb je uitzicht op de berg van "Traslasierra" en de top van "Camocho". De vakantiehuizen liggen halverwege (op 750m.) de "Traslasierra" bergen in de "Suiza Extremeña" streek. De plaatsen die de moeite van het bezoeken waard zijn, zijn Granadilla (ommuurd en door het stuwmeer verdronken vestingdorp), de archeologische romaanse resten en daarnaast ook de zilverroute (Vía de la Plata), de middeleeuwse herenstad Plasencia, de vallei van Jerte, het natuurpark Monfragüe en het skioord Covatilla. Een rustige en vredige plaats, die door bladrijke inheemse bomen wordt omringd zoals elzen, kastanjes en eiken.

Extremadura

Advertenties