Vakantiewoningen in Winterswijk

de Voortwisch in Winterswijk, Nederland
huren : de VoortwischDit gezellige vakantiehuis staat op een 18 holes golfbaan in Winterswijk. Het vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met open haard en een open keuken. Op de eerste etage zijn drie 2-persoons slaapkamers en een extra toilet. In de bostuin hoor je de vogels fluiten. Het terras en de keuken hebben uitzicht op de green en in een paar minuten loop je vanuit het vakantiehuis naar de eerste hole. Wil je golfen eens proberen? De 6 holes baan mag je spelen zonder enige golfervaring. In het clubhuis van de golfclub kun je terecht voor een heerlijke lunch, high tea of diner. In de omgeving van Winterswijk en de regio de Achterhoek heeft veel te bieden aan vakantiegasten. Op 300 meter van het vakantiehuis vind je een wijngaard waar je verschillende wijnen kunt proeven. Ook de theetuinen van Rosenhaege met het Keltisch koffiehuis zijn bijzonder om te bezoeken. De Achterhoek kent daarnaast veel wandel- en fietsroutes. De flamingoroute bij het Zwillbröcker Venn leid je langs de broedkolonie van flamingo’s. Voor kinderen is er het recreatiepark Seevink Molen met een indoor speelparadijs. Of ga met mooi weer zwemmen, surfen, waterfietsen of roeien bij recreatieplas ’t Hilgelo. Voor de mindere dagen vind je in Winterswijk een overdekt zwembad. Het centrum van Winterswijk is gezellig om te winkelen, op woensdag of zaterdag de markt te bezoeken of het museum over Piet Mondriaan. Dit vakantiehuis is een mooie plek om Winterswijk en de Achterhoek te ontdekken.
De Kattenberg in Winterswijk, Nederland
huren : De KattenbergHet vakantiecomplex De Kattenberg bestaat uit vijf luxe, geschakelde vakantiewoningen, waarvan vier 6-persoons woningen en één 8-persoons woning. Het complex ligt middenin de bossen en vlakbij het natuurreservaat het Korenburgerveen. In de zomermaanden worden er excursies georganiseerd door het natuurgebied van het Korenburgerveen. Maar ook de rest van de omgeving is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen en vooral ook om tot rust te komen. De woningen zijn van alle comfort voorzien. Blikvanger in de woonkamer is de moderne ingebouwde gashaard. De gehele begane grond is overigens voorzien van vloerverwarming. En na een dagje in de natuur kunt u daarna heerlijk ontspannen in de sauna. U beschikt tevens over een kleine tuin met tuinmeubelen. Bijzonderheden: - Ligt bij de De Kattenberg (NL-711). De benedenverdieping is geschikt voor minder validen door brede kozijnen en een aangepast toilet en douche. - Er kan niet gepint worden in restaurant "'t Rommelgebergte" (op ongeveer 0,9 meter gelegen).
Vakantiepark Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk, Nederland
huren : Vakantiepark Buitenplaats In Den Olden BongerdBuitenplaats In Den Olden Bongerd ligt aan de bosrand, net even buiten Winterswijk in een heerlijk rustige omgeving. U woont hier in de Achterhoek, een gebied dat grenst aan Duitsland en zich kenmerkt door afwisselend bossen, beekjes en weidelandschap. Voor stedenbezoek gaat u naar Arnhem, Zutphen en Nijmegen of naar het mooie Münster in Duitsland. Kunt u gelijk goedkoop winkelen en boodschappen doen. Voor natuurschoon bezoekt u de Hoge Veluwe. Het park biedt met 70 woningen veel rust en ruimte, is keurig onderhouden heeft persoonlijke service bij de receptie en een klein speeltuintje. De type B (Narvik) is geschikt voor 6 personen en is keurig ingericht. Alle huizen zijn verschillend ingericht en hebben een eigen tuin met terras en tuinmeubelen. Voor jonge gezinnen met een kind onder de 12 jaar en 50+ geldt een korting van 15%. Geldt niet in combinatie met andere kortingen. Bij een boeking van 2 weken krijgt u 50% korting op de 2de week. Geldt niet in combinatie met andere kortingen.
Vakantiepark Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk, Nederland
huren : Vakantiepark Buitenplaats In Den Olden BongerdBuitenplaats In Den Olden Bongerd ligt aan de bosrand, net even buiten Winterswijk in een heerlijk rustige omgeving. U woont hier in de Achterhoek, een gebied dat grenst aan Duitsland en zich kenmerkt door afwisselend bossen, beekjes en weidelandschap. Voor stedenbezoek gaat u naar Arnhem, Zutphen en Nijmegen of naar het mooie Münster in Duitsland. Kunt u gelijk goedkoop winkelen en boodschappen doen. Voor natuurschoon bezoekt u de Hoge Veluwe. Het park biedt met 70 woningen veel rust en ruimte, is keurig onderhouden heeft persoonlijke service bij de receptie en een klein speeltuintje. De type A (Bongerd) is geschikt voor 4 personen en is keurig ingericht. Alle huizen hebben een onderling verschillend interieur en hebben een eigen tuin met terras en tuinmeubelen. Voor jonge gezinnen met een kind onder de 12 jaar en 50+ geldt een korting van 15%. Geldt niet in combinatie met andere kortingen. Bij een boeking van 2 weken krijgt u 50% korting op de 2de week. Geldt niet in combinatie met andere kortingen. Gelieve dit te vermelden aan ons zodat wij de korting kunnen toevoegen.
De Kattenberg in Winterswijk, Nederland
huren : De KattenbergHet vakantiecomplex De Kattenberg bestaat uit 5 luxe, geschakelde vakantiewoningen. Het complex ligt middenin de bossen en vlakbij het natuurreservaat het Korenburgerveen, waar in de zomermaanden eens per week excursies worden georganiseerd. Een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen en vooral ook om tot rust te komen. De woningen zijn van alle comfort voorzien. Blikvanger in de woonkamer is de moderne ingebouwde gashaard. De gehele begane grond is overigens voorzien van vloerverwarming. U beschikt over een kleine tuin met tuinmeubelen. Bijzonderheden: - Ligt bij de De Kattenberg (NL-712). - Er kan niet gepint worden in restaurant 't Rommelgebergte (ongeveer op 0,9 meter gelegen).

Winterswijk

Weer

Time : 2014-01-22 (afternoon)
5 °C / 5 °C

Time : 2014-01-22 (morning)
4 °C / 3 °C

Time : 2014-01-22 (night)
4 °C / 2 °C

Time : 2014-01-21 (evening)
4 °C / 4 °C