Vakantiewoningen in Sint Maartenszee

Villapark Anzelhoef in Sint Maartenszee, Nederland
huren : Villapark AnzelhoefDe vrijstaande vakantiewoningen op Villapark Anzelhoef zijn alle zeer comfortabel en modern ingericht. Je hebt de keuze uit een 6-pers. (NL-3769) en een 8-pers. (Villapark Anzelhoef (NL-3770)). Elk type beschikt over alle hedendaagse apparatuur zoals bijvoorbeeld een afwasmachine, wasmachine, wasdroger en gratis WiFi internet. Je beschikt tevens over een riante tuin, met terras en tuinmeubilair. De speelse situering van de accommodaties en de heggen om de woning zorgen voor veel privacy.
Villapark Anzelhoef in St. Maartenszee, Nederland
huren : Villapark AnzelhoefVillapark Anzelhoef ligt bij St. Maartenszee net boven Alkmaar, aan de Noord-Hollandse kust. Dit kleine vakantiepark met vrijstaande, rietgedekte vakantiehuizen ligt op een rustig plekje, 800 m van de duinen en 2 km van het heerlijke zandstrand. Het villapark heeft een kleine kampwinkel op ongeveer 100 m. Lekker ontspannen? Op slechts 200 m van dit park met zijn luxe villa’s ligt een subtropisch zwembad. In de directe omgeving kunt u leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Amsterdam, Alkmaar of een van de bekende havenstadjes, zoals Edam en Volendam aan het IJsselmeer. De villa’s van het type B zijn uitgerust met whirlpool en 4 pers. infraroodsauna. Met zijn heerlijke ligging vlakbij de Noordzee is villapark Anzelhoef een absolute aanrader. Alleen reizende groepen jongeren worden helaas niet toegelaten tot dit park.
Villapark Anzelhoef in Sint Maartenszee, Nederland
huren : Villapark AnzelhoefDe vrijstaande vakantiewoningen op Villapark Anzelhoef zijn alle zeer comfortabel en modern ingericht. Je hebt de keuze uit een 6-pers. (Villapark Anzelhoef (NL-3769)) en een 8-pers. (NL-3770). Elk type beschikt over alle hedendaagse apparatuur zoals bijvoorbeeld een afwasmachine, wasmachine, wasdroger en gratis WiFi internet. Je beschikt tevens over een riante tuin, met terras en tuinmeubilair. De speelse situering van de accommodaties en de heggen om de woning zorgen voor veel privacy.
Villapark Anzelhoef in St. Maartenszee, Nederland
huren : Villapark AnzelhoefVillapark Anzelhoef ligt bij St. Maartenszee net boven Alkmaar, aan de Noord-Hollandse kust. Dit kleine vakantiepark met vrijstaande, rietgedekte vakantiehuizen ligt op een rustig plekje, 800 m van de duinen en 2 km van het heerlijke zandstrand. Het villapark heeft een kleine kampwinkel op ongeveer 100 m. Lekker ontspannen? Op slechts 200 m van dit park met zijn luxe villa’s ligt een subtropisch zwembad. In de directe omgeving kunt u leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Amsterdam, Alkmaar of een van de bekende havenstadjes, zoals Edam en Volendam aan het IJsselmeer. De villa’s van het type A hebben een 4e slaapkamer, deze is ingericht als babykamer met babybed en commode. Met zijn heerlijke ligging vlakbij de Noordzee is villapark Anzelhoef een absolute aanrader. Alleen reizende groepen jongeren worden helaas niet toegelaten tot dit park.

Weer

Time : 2015-09-07 (morning)
16 °C / 14 °C

Time : 2015-09-07 (night)
14 °C / 13 °C

Time : 2015-09-06 (evening)
14 °C / 13 °C

Time : 2015-09-06 (afternoon)
16 °C / 14 °C