Vakantiewoningen in Noordwolde

Het Bosmeer in Noordwolde, Nederland
huren : Het BosmeerDe vrijstaande vakantiehuizen staan verspreid over Bungalowpark het Bosmeer. Je kunt hierbij kiezen uit een 4-pers. en diverse 6-pers. accommodaties. Het type 4-pers. Luxe (Het Bosmeer (NL-997)) is voorzien van de meeste hedendaagse gemakken. De 6-pers. varianten zijn er in verschillende comfortniveaus. De type A6 standaard (Het Bosmeer (NL-993)) beschikt over drie slaapkamers waarvan één kleine op de begane grond. Deze is meestal voorzien van een stapelbed. Het type A6 comfort (NL-996) is iets ruimer en heeft op de begane grond dan ook een volwaardige slaapkamer met 2-pers. bed. Ook is de keukenapparatuur uitgebreid met een oven. Type B6 Luxe (Het Bosmeer (NL-994)) is een sfeervol huis met onder andere een open haard en een authentieke 2-pers. bedstee in de woonkamer. Het type C6 Luxe (Het Bosmeer (NL-995)) vrijwel gelijk aan de B6 Luxe, maar deze ligt op een apart deel van het park en is iets ruimer. Deze extra ruimte is gebruikt om de bedstee te vervangen door een ruime 2-pers. slaapkamer. Ook het woongedeelte is hierdoor zeer riant. Alle accommodaties liggen op ruime kavels en zijn standaard voorzien van een goed onderhouden tuin, met terras en tuinmeubilair. Over het gehele vakantiepark kun je gebruik maken van de gratis WiFi.
Het Bosmeer in Noordwolde, Nederland
huren : Het BosmeerDe vrijstaande vakantiehuizen staan verspreid over Bungalowpark het Bosmeer. Je kunt hierbij kiezen uit een 4-pers. en diverse 6-pers. accommodaties. Het type 4-pers. Luxe (Het Bosmeer (NL-997)) is voorzien van de meeste hedendaagse gemakken. De 6-pers. varianten zijn er in verschillende comfortniveaus. De type A6 standaard (NL-993) beschikt over drie slaapkamers waarvan één kleine op de begane grond. Deze is meestal voorzien van een stapelbed. Het type A6 comfort (Het Bosmeer (NL-996)) is iets ruimer en heeft op de begane grond dan ook een volwaardige slaapkamer met 2-pers. bed. Ook is de keukenapparatuur uitgebreid met een oven. Type B6 Luxe (Het Bosmeer (NL-994)) is een sfeervol huis met onder andere een open haard en een authentieke 2-pers. bedstee in de woonkamer. Het type C6 Luxe (Het Bosmeer (NL-995)) vrijwel gelijk aan de B6 Luxe, maar deze ligt op een apart deel van het park en is iets ruimer. Deze extra ruimte is gebruikt om de bedstee te vervangen door een ruime 2-pers. slaapkamer. Ook het woongedeelte is hierdoor zeer riant. Alle accommodaties liggen op ruime kavels en zijn standaard voorzien van een goed onderhouden tuin, met terras en tuinmeubilair. Over het gehele vakantiepark kun je gebruik maken van de gratis WiFi.
Het Bosmeer in Noordwolde, Nederland
huren : Het BosmeerDe vrijstaande vakantiehuizen staan verspreid over Bungalowpark het Bosmeer. Je kunt hierbij kiezen uit een 4-pers. en diverse 6-pers. accommodaties. Het type 4-pers. Luxe (Het Bosmeer (NL-997)) is voorzien van de meeste hedendaagse gemakken. De 6-pers. varianten zijn er in verschillende comfortniveaus. De type A6 standaard (Het Bosmeer (NL-993)) beschikt over drie slaapkamers waarvan één kleine op de begane grond. Deze is meestal voorzien van een stapelbed. Het type A6 comfort (Het Bosmeer (NL-996)) is iets ruimer en heeft op de begane grond dan ook een volwaardige slaapkamer met 2-pers. bed. Ook is de keukenapparatuur uitgebreid met een oven. Type B6 Luxe (Het Bosmeer (NL-994)) is een sfeervol huis met onder andere een open haard en een authentieke 2-pers. bedstee in de woonkamer. Het type C6 Luxe (NL-995) is iets ruimer en is voorzien van 2 badkamers, waarvan 1 met whirlpool. Deze extra ruimte is ook gebruikt om de bedstee te vervangen door een ruime 2-pers. slaapkamer. Ook het woongedeelte is zeer riant. Alle accommodaties liggen op ruime kavels en zijn standaard voorzien van een goed onderhouden tuin, met terras en tuinmeubilair. Over het gehele vakantiepark kun je gebruik maken van de gratis WiFi.
Het Bosmeer in Noordwolde, Nederland
huren : Het BosmeerDe vrijstaande vakantiehuizen staan verspreid over Bungalowpark het Bosmeer. Je kunt hierbij kiezen uit een 4-pers. en diverse 6-pers. accommodaties. Het type 4-pers. Luxe (NL-997) is voorzien van de meeste hedendaagse gemakken. De 6-pers. varianten zijn er in verschillende comfortniveaus. De type A6 standaard (Het Bosmeer (NL-993)) beschikt over drie slaapkamers waarvan één kleine op de begane grond. Deze is meestal voorzien van een stapelbed. Het type A6 comfort (Het Bosmeer (NL-996)) is iets ruimer en heeft op de begane grond dan ook een volwaardige slaapkamer met 2-pers. bed. Ook is de keukenapparatuur uitgebreid met een oven. Type B6 Luxe (Het Bosmeer (NL-994)) is een sfeervol huis met onder andere een open haard en een authentieke 2-pers. bedstee in de woonkamer. Het type C6 Luxe (Het Bosmeer (NL-995)) vrijwel gelijk aan de B6 Luxe, maar deze ligt op een apart deel van het park en is iets ruimer. Deze extra ruimte is gebruikt om de bedstee te vervangen door een ruime 2-pers. slaapkamer. Ook het woongedeelte is hierdoor zeer riant. Alle accommodaties liggen op ruime kavels en zijn standaard voorzien van een goed onderhouden tuin, met terras en tuinmeubilair. Over het gehele vakantiepark kun je gebruik maken van de gratis WiFi.
Het Bosmeer in Noordwolde, Nederland
huren : Het BosmeerDe vrijstaande vakantiehuizen staan verspreid over Bungalowpark het Bosmeer. Je kunt hierbij kiezen uit een 4-pers. en diverse 6-pers. accommodaties. Het type 4-pers. Luxe (Het Bosmeer (NL-997)) is voorzien van de meeste hedendaagse gemakken. De 6-pers. varianten zijn er in verschillende comfortniveaus. De type A6 standaard (Het Bosmeer (NL-993)) beschikt over drie slaapkamers waarvan één kleine op de begane grond. Deze is meestal voorzien van een stapelbed. Het type A6 comfort (Het Bosmeer (NL-996)) is iets ruimer en heeft op de begane grond dan ook een volwaardige slaapkamer met 2-pers. bed. Ook is de keukenapparatuur uitgebreid met een oven. Type B6 Luxe (NL-994) is een sfeervol huis met onder andere een open haard en een authentieke 2-pers. bedstee in de woonkamer. Het type C6 Luxe (Het Bosmeer (NL-995)) vrijwel gelijk aan de B6 Luxe, maar deze ligt op een apart deel van het park en is iets ruimer. Deze extra ruimte is gebruikt om de bedstee te vervangen door een ruime 2-pers. slaapkamer. Ook het woongedeelte is hierdoor zeer riant. Alle accommodaties liggen op ruime kavels en zijn standaard voorzien van een goed onderhouden tuin, met terras en tuinmeubilair. Over het gehele vakantiepark kun je gebruik maken van de gratis WiFi.

Weer

Time : 2015-09-07 (morning)
15 °C / 12 °C

Time : 2015-09-07 (night)
13 °C / 13 °C

Time : 2015-09-06 (evening)
15 °C / 12 °C

Time : 2015-09-06 (afternoon)
16 °C / 13 °C