Vakantiewoningen in Menaam

Vakantiepark Schatzenburg in Menaldum, Nederland
huren : Vakantiepark SchatzenburgDe vrijstaande chalets staan verspreid over het park en zijn alle ruim van opzet en modern en compleet ingericht. U heeft de keuze uit diverse varianten. Zo zijn er een 4-pers. (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108)) en 6-pers.(Vakantiepark Schatzenburg (NL-1109)) comfort type. Deze hebben als extra een vaatwasser. De Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108) ligt aan de rand van het park en heeft zodoende vrij uitzicht. Tevens zijn er nog drie verschillende type 4-pers. chalets. Zo is er een standaard type (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1111)), een variant met gezellige bedstede in plaats van een tweede slaapkamer, waardoor er in de ouderslaapkamer plaats is voor een kinderbedje (NL-9036-05) en een kindvriendelijke variant (NL-1113). Bij dit type heeft u de beschikking over een trampoline in de afgesloten tuin. Daar dit type aan de rand van het park ligt, heeft u vrij uitzicht. Alle accommodaties beschikken over een ruime tuin met terras en tuinmeubelen.
Vakantiepark Schatzenburg in Menaldum, Nederland
huren : Vakantiepark SchatzenburgDe vrijstaande chalets staan verspreid over het park en zijn alle ruim van opzet en modern en compleet ingericht. U heeft de keuze uit diverse varianten. Zo zijn er een 4-pers. (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108)) en 6-pers.(Vakantiepark Schatzenburg (NL-1109)) comforttype. Deze hebben als extra een vaatwasser. De Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108) ligt aan de rand van het park en heeft zodoende vrij uitzicht. Tevens zijn er nog drie verschillende type 4-pers. chalets. Zo is er een standaard type (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1111)), een variant met gezellige bedstede in plaats van een tweede slaapkamer, waardoor er in de ouderslaapkamer plaats is voor een kinderbedje (NL-9036-05) en een kindvriendelijke variant (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1113)). Bij dit type heeft u de beschikking over een trampoline in de afgesloten tuin. Daar dit type aan de rand van het park lig, heeft u vrij uitzicht. Alle accommodaties beschikken over een ruime tuin met terras en tuinmeubelen.
Vakantiepark Schatzenburg in Menaldum, Nederland
huren : Vakantiepark SchatzenburgDe vrijstaande chalets staan verspreid over het park en zijn alle ruim van opzet en modern en compleet ingericht. U heeft de keuze uit diverse varianten. Zo zijn er een 4-pers. (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108)) en 6-pers.(NL-1109) comforttype. Deze hebben als extra een vaatwasser. De Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108) ligt aan de rand van het park en heeft zodoende vrij uitzicht. Tevens zijn er nog drie verschillende type 4-pers. chalets. Zo is er een standaard type (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1111)), een variant met gezellige bedstede in plaats van een tweede slaapkamer, waardoor er in de ouderslaapkamer plaats is voor een kinderbedje (NL-9036-05) en een kindvriendelijke variant (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1113)). Bij dit type heeft u de beschikking over een trampoline in de afgesloten tuin. Daar dit type aan de rand van het park lig, heeft u vrij uitzicht. Alle accommodaties beschikken over een ruime tuin met terras en tuinmeubelen.
Vakantiepark Schatzenburg in Menaldum, Nederland
huren : Vakantiepark SchatzenburgDe vrijstaande chalets staan verspreid over het park en zijn alle ruim van opzet en modern en compleet ingericht. U heeft de keuze uit diverse varianten. Zo zijn er een 4-pers. (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108)) en 6-pers.(Vakantiepark Schatzenburg (NL-1109)) comfort type. Deze hebben als extra een vaatwasser. De Vakantiepark Schatzenburg (NL-1108) ligt aan de rand van het park en heeft zodoende vrij uitzicht. Tevens zijn er nog drie verschillende type 4-pers. chalets. Zo is er een standaard type (NL-1111), een variant met gezellige bedstede in plaats van een tweede slaapkamer, waardoor er in de ouderslaapkamer plaats is voor een kinderbedje (NL-9036-05) en een kindvriendelijke variant (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1113)). Bij dit type heeft u de beschikking over een trampoline in de afgesloten tuin. Daar dit type aan de rand van het park lig, heeft u vrij uitzicht. Alle accommodaties beschikken over een ruime tuin met terras en tuinmeubelen.
Vakantiepark Schatzenburg in Menaldum, Nederland
huren : Vakantiepark SchatzenburgDe vrijstaande chalets staan verspreid over het park en zijn alle ruim van opzet en modern en compleet ingericht. U heeft de keuze uit diverse varianten. Zo zijn er een 4-pers. (NL-1108) en 6-pers.(Vakantiepark Schatzenburg (NL-1109)) comforttype. De NL-1108 ligt aan de rand van het park en heeft zodoende vrij uitzicht. Tevens zijn er nog drie verschillende type 4-pers. chalets. Zo is er een standaard type (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1111)), een variant met gezellige bedstede in plaats van een tweede slaapkamer, waardoor er in de ouderslaapkamer plaats is voor een kinderbedje (NL-9036-05) en een kindvriendelijke variant (Vakantiepark Schatzenburg (NL-1113)). Bij dit type heeft u de beschikking over een trampoline in de afgesloten tuin. Daar dit type aan de rand van het park lig, heeft u vrij uitzicht. Alle accommodaties beschikken over een ruime tuin met terras en tuinmeubelen.

Weer

Time : 2015-09-07 (morning)
16 °C / 13 °C

Time : 2015-09-07 (night)
14 °C / 13 °C

Time : 2015-09-06 (evening)
15 °C / 13 °C

Time : 2015-09-06 (afternoon)
16 °C / 14 °C