Vakantiewoningen in Lunteren

Bospark Ede in Lunteren, Nederland
huren : Bospark EdeDe verschillende type vakantieverblijven liggen verspreid over dit bosrijke vakantiepark. Er zijn 6-pers. chalets (Bospark Ede (NL-3158)), luxe 6-pers. hoeves (Bospark Ede (NL-3159)) en 10-pers. hoeves (NL-4289) en een riante 12-pers. villa (Bospark Ede (NL-3160)). Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is bij het chalet en de hoeve gelegenheid om 1 auto te parkeren. Bij de 12-pers. villa kunnen 4 auto's worden geparkeerd.
Bungalowpark Droomwens in Lunteren, Nederland
huren : Bungalowpark DroomwensDe verschillende vrijstaande vakantiehuizen liggen op ruime kavels, omringd door bos. Je hebt de keuze uit drie verschillende varianten; een modern en comfortabel ingericht 6-pers huis (NL-699), een 12-pers. verzorgd ingerichte variant waar in 2013 een geheel nieuwe keuken met oa afwasmachine en combinmagnetron in geplaatst is (Bungalowpark Droomwens (NL-696)) of een in 2008 gebouwde, modern en comfortabel ingerichte variant (Bungalowpark Droomwens (NL-697)). Alle drie de types beschikken over een slaap- en badkamer op de begane grond, fijne boxspringbedden en een niet-omheinde tuin met terras en tuinmeubilair. Je parkeert de auto direct bij het vakantiehuis (voor de 6-pers. vakantiehuizen is 1 auto toegestaan, voor de 12-pers. vakantiehuizen zijn 2 auto's toegestaan. Eventuele overige auto's kunnen op een gemeenschappelijke parkeerplaats aan de ingang van het park worden geparkeerd). Een heerlijke bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur.
Landgoed De Scheleberg in Lunteren, Nederland
huren : Landgoed De SchelebergOp Landgoed de Scheleberg heb je de keuze uit vier verschillende type, vrijstaande accommodaties. Zo zijn er chalets, landhuizen, casa's of Gelderse Hoeves. Er zijn standaard chalets (4-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3400) en 5-pers. Landgoed De Scheleberg (NL-3435)). Deze zijn verzorgd ingericht en beschikken over twee slaapkamers en een schuifpui of tuindeuren naar het terras. De chalets zijn er ook in een luxe 4-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-3407)). Dit type heeft als extra een afwasmachine en combimagnetron. Het type landhuis is er in een 5-pers. variant (NL-4983). Dit type is luxe ingericht en beschikt over een afwasmachine. De casa's zijn er in twee types, beide voor 5-pers. De Landgoed De Scheleberg (NL-4984) is een modern vormgegeven bungalow met een compleet gestyled interieur. Je beschikt over een luxe badkamer met regendouche en een apart toilet. De Landgoed De Scheleberg (NL-4985) is een comfortabel ingerichte bungalow met afwasmachine en combimagnetron. De Gelderse Hoeve (6-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3436)) is een riante villa, beslaat drie etages, heeft twee badkamers en is luxe en comfortabel ingericht. Bij alle types beschik je over een tuin met terras en tuinmeubilair en één parkeerplaats.
Landgoed De Scheleberg in Lunteren, Nederland
huren : Landgoed De SchelebergOp Landgoed de Scheleberg heb je de keuze uit vier verschillende type, vrijstaande accommodaties. Zo zijn er chalets, landhuizen, casa's of Gelderse Hoeves. Er zijn standaard chalets (4-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3400) en 5-pers. Landgoed De Scheleberg (NL-3435)). Deze zijn verzorgd ingericht en beschikken over twee slaapkamers en een schuifpui of tuindeuren naar het terras. De chalets zijn er ook in een luxe 4-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-3407)). Dit type heeft als extra een afwasmachine en combimagnetron. Het type landhuis is er in een 5-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-4983)). Dit type is luxe ingericht en beschikt over een afwasmachine. De casa's zijn er in twee types, beide voor 5-pers. De Landgoed De Scheleberg (NL-4984) is een modern vormgegeven bungalow met een compleet gestyled interieur. Je beschikt over een luxe badkamer met regendouche en een apart toilet. De NL-4985 is een comfortabel ingerichte bungalow met afwasmachine en combimagnetron. De Gelderse Hoeve (6-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3436)) is een riante villa, beslaat drie etages, heeft twee badkamers en is luxe en comfortabel ingericht. Bij alle types beschik je over een tuin met terras en tuinmeubilair en één parkeerplaats.
Wellnesshuis in Lunteren, Nederland
huren : WellnesshuisDeze luxe woning bevindt zich op een ruim opgezet vakantiepark, midden in de bossen op de Veluwe in het buitengebied van het Gelderse Lunteren. Kom genieten van rust, ruimte en een bosrijke omgeving, maar ook van de vele faciliteiten die deze vakantiewoning te bieden. Het Wellnesshuis beschikt over een Schotse douche met voetenmassage, een Turkse sauna met lichttherapie, een Finse buitensauna, een whirlpool met acupunctuurmassage, zonnebank en twee massagestoelen. Kortom, met al deze wellnessfaciliteiten kunt u ongetwijfeld heerlijk ontspannen en tot rust komen! De plaats Lunteren is het geografische middelpunt van Nederland. Het wordt omgeven door bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Een perfecte bestemming voor de echte natuurliefhebber. Tijdens het verblijf kunt u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten van het park, waaronder een zwembad, tennisbaan, jeu de boules baan en speeltuin.
Shangrila in Lunteren, Nederland
huren : ShangrilaDeze prachtige, particuliere recreatievilla ligt in een unieke omgeving op een topklasse landgoed centraal in Nederland. Het landgoed wordt door een professioneel en gepassioneerd team beheerd. Het is in die zin uniek, omdat het niet is te vergelijken met de grotere, bekendzijnde vakantie- en bungalowparken in Nederland. Dus geen slagboom, maar een stijlvolle smeedijzeren poort die toegang geeft tot een prachtige oprijlaan. Het is voor allen puur genieten met inbegrip van het grote, door een laurierhaag omgeven gazon van 950 vierkante meter. De open haard maakt de avonden tot extra sfeervol relaxen voor jong en oud. En mocht het een keertje regenen, dan is deze villa mede door de romantische en warme uitstraling de plaats om heerlijk binnenshuis te toeven, een boek te lezen, filosoferen of met zijn allen van mooie muziek of tv-programma's genieten. Bovendien is er een vleugel aanwezig waar op gespeeld mag worden door enthousiaste muziekliefhebbers. De directe omgeving, bestaande uit heuvelachtige bossen, heidevelden en uitgestrekte zandduinen, is adembenemend mooi. Als gast verblijft u dan ook in het gebied dat bekend staat als de Veluwezoom. Vanuit deze villa betreedt u wandelend of fietsen in de schitterende natuur met medegebruik van sportfietsen en mountainbikes. De nationale parken op de Veluwe zijn naamsbekend tot over onze landsgrenzen. Voor kinderen zijn er vele alternatieve mogelijkheden voor ontspanning, zoals een zwembad, kinderspeeltuin en mogelijkheden in het hoogseizoen voor alle vormen van op vrijwillige basis begeleide kinderontspanning. Door de unieke ligging van deze villa, zijn ook de allerkleinsten hier op hun plaats en is privacy gewaarborgd. Met andere woorden, een vakantiebestemming en recreatievilla waarvan u als gast mag verwachten dat deze villa en haar omgeving aan vele verwachtingspatronen zal beantwoorden.
Landgoed De Scheleberg in Lunteren, Nederland
huren : Landgoed De SchelebergOp Landgoed de Scheleberg heb je de keuze uit vier verschillende type, vrijstaande accommodaties. Zo zijn er chalets, landhuizen, casa's of Gelderse Hoeves. Er zijn standaard chalets (4-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3400) en 5-pers. NL-3435). Deze zijn verzorgd ingericht en beschikken over twee slaapkamers en een schuifpui of tuindeuren naar het terras. De chalets zijn er ook in een luxe 4-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-3407)). Dit type heeft als extra een afwasmachine en combimagnetron. Het type landhuis is er in een 5-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-4983)). Dit type is luxe ingericht en beschikt over een afwasmachine. De casa's zijn er in twee types, beide voor 5-pers. De Landgoed De Scheleberg (NL-4984) is een modern vormgegeven bungalow met een compleet gestyled interieur. Je beschikt over een luxe badkamer met regendouche en een apart toilet. De Landgoed De Scheleberg (NL-4985) is een comfortabel ingerichte bungalow met afwasmachine en combimagnetron. De Gelderse Hoeve (6-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3436)) is een riante villa, beslaat drie etages, heeft twee badkamers en is luxe en comfortabel ingericht. Bij alle types beschik je over een tuin met terras en tuinmeubilair en één parkeerplaats.
Landgoed De Scheleberg in Lunteren, Nederland
huren : Landgoed De SchelebergOp Landgoed de Scheleberg heb je de keuze uit vier verschillende type, vrijstaande accommodaties. Zo zijn er chalets, landhuizen, casa's of Gelderse Hoeves. Er zijn standaard chalets (4-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3400) en 5-pers. Landgoed De Scheleberg (NL-3435)). Deze zijn verzorgd ingericht en beschikken over twee slaapkamers en een schuifpui of tuindeuren naar het terras. De chalets zijn er ook in een luxe 4-pers. variant (NL-3407). Dit type heeft als extra een afwasmachine en combimagnetron. Het type landhuis is er in een 5-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-4983)). Dit type is luxe ingericht en beschikt over een afwasmachine. De casa's zijn er in twee types, beide voor 5-pers. De Landgoed De Scheleberg (NL-4984) is een modern vormgegeven bungalow met een compleet gestyled interieur. Je beschikt over een luxe badkamer met regendouche en een apart toilet. De Landgoed De Scheleberg (NL-4985) is een comfortabel ingerichte bungalow met afwasmachine en combimagnetron. De Gelderse Hoeve (6-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3436)) is een riante villa, beslaat drie etages, heeft twee badkamers en is luxe en comfortabel ingericht. Bij alle types beschik je over een tuin met terras en tuinmeubilair en één parkeerplaats.
Bungalowpark Droomwens in Lunteren, Nederland
huren : Bungalowpark DroomwensDe verschillende vrijstaande vakantiehuizen liggen op ruime kavels, omringd door bos. Je hebt de keuze uit drie verschillende varianten; een modern en comfortabel ingericht 6-pers huis (Bungalowpark Droomwens (NL-699)), een 12-pers. verzorgd ingerichte variant waar in 2013 een geheel nieuwe keuken met oa afwasmachine en combinmagnetron in geplaatst is (NL-696) of een in 2008 gebouwde, modern en comfortabel ingerichte variant (Bungalowpark Droomwens (NL-697)). Alle drie de types beschikken over een slaap- en badkamer op de begane grond, fijne boxspringbedden en een niet-omheinde tuin met terras en tuinmeubilair. Je parkeert de auto direct bij het vakantiehuis (voor de 6-pers. vakantiehuizen is 1 auto toegestaan, voor de 12-pers. vakantiehuizen zijn 2 auto's toegestaan. Eventuele overige auto's kunnen op een gemeenschappelijke parkeerplaats aan de ingang van het park worden geparkeerd). Een heerlijke bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Dit huis wordt niet verhuurd aan groepen jongeren. Boekingen van samenreizenden, anders dan in gezinsverband, zijn alleen op aanvraag mogelijk.
Priruco in Lunteren, Nederland
huren : PrirucoDit vrijstaande vakantiehuis ligt op een prachtige plek, midden in de bossen van het Gelderse Lunteren. Het beboste perceel (8800m2) is volledig omheind en daardoor ook erg geschikt voor spelende kinderen. De faciliteiten als een zwembad, sauna en zonnebank maken een verblijf in deze woning compleet. Een aanrader voor een gezellig verblijf met familie of vrienden. EXTRA INFORMATIE: - Het vakantiehuis heeft 16 slaapplaatsen, maar wordt bij voorkeur (vanwege de beperkte ruimte in de woonkamer) verhuurd aan maximaal 14 volwassenen. - Het badlinnenpakket bestaat uit 4 handdoeken en een badjas. - Bij aankomst krijgt u 14 gratis munten voor het gebruik van de sauna, zonnebank, stoomdouche en de jetstream in het zwembad. Extra munten kunt u ter plaatse bijkopen. - Alle bedden zijn elektrisch verstelbaar.
Landgoed De Scheleberg in Lunteren, Nederland
huren : Landgoed De SchelebergOp Landgoed de Scheleberg heb je de keuze uit vier verschillende type, vrijstaande accommodaties. Zo zijn er chalets, landhuizen, casa's of Gelderse Hoeves. Er zijn standaard chalets (4-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3400) en 5-pers. Landgoed De Scheleberg (NL-3435)). Deze zijn verzorgd ingericht en beschikken over twee slaapkamers en een schuifpui of tuindeuren naar het terras. De chalets zijn er ook in een luxe 4-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-3407)). Dit type heeft als extra een afwasmachine en combimagnetron. Het type landhuis is er in een 5-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-4983)). Dit type is luxe ingericht en beschikt over een afwasmachine. De casa's zijn er in twee types, beide voor 5-pers. De NL-4984 is een modern vormgegeven bungalow met een compleet gestyled interieur. Je beschikt over een luxe badkamer met regendouche en een apart toilet. De Landgoed De Scheleberg (NL-4985) is een comfortabel ingerichte bungalow met afwasmachine en combimagnetron. De Gelderse Hoeve (6-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3436)) is een riante villa, beslaat drie etages, heeft twee badkamers en is luxe en comfortabel ingericht. Bij alle types beschik je over een tuin met terras en tuinmeubilair en één parkeerplaats.
Bospark Ede in Lunteren, Nederland
huren : Bospark EdeDe verschillende type vakantieverblijven liggen verspreid over dit bosrijke vakantiepark. Er zijn 6-pers. chalets (NL-3158), luxe 6-pers. hoeves (Bospark Ede (NL-3159)) en een riante 12-pers. villa (Bospark Ede (NL-3160)). Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is bij het chalet en de hoeve gelegenheid om 1 auto te parkeren. Bij de 12-pers. villa kunnen 4 auto's worden geparkeerd.
Bungalowpark Droomwens in Lunteren, Nederland
huren : Bungalowpark DroomwensDe verschillende vrijstaande vakantiehuizen liggen op ruime kavels, omringd door bos. Je hebt de keuze uit drie verschillende varianten; een modern en comfortabel ingericht 6-pers huis (Bungalowpark Droomwens (NL-699)), een 12-pers. verzorgd ingerichte variant waar in 2013 een geheel nieuwe keuken met oa afwasmachine en combinmagnetron in geplaatst is (Bungalowpark Droomwens (NL-696)) of een in 2008 gebouwde, modern en comfortabel ingerichte variant (NL-697). Alle drie de types beschikken over een slaap- en badkamer op de begane grond, fijne boxspringbedden en een niet-omheinde tuin met terras en tuinmeubilair. Je parkeert de auto direct bij het vakantiehuis (voor de 6-pers. vakantiehuizen is 1 auto toegestaan, voor de 12-pers. vakantiehuizen zijn 2 auto's toegestaan. Eventuele overige auto's kunnen op een gemeenschappelijke parkeerplaats aan de ingang van het park worden geparkeerd). Een heerlijke bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Dit huis wordt niet verhuurd aan groepen jongeren. Boekingen van samenreizenden, anders dan in gezinsverband, zijn alleen op aanvraag mogelijk.
Bospark Ede in Lunteren, Nederland
huren : Bospark EdeDe verschillende type vakantieverblijven liggen verspreid over dit bosrijke vakantiepark. Er zijn 6-pers. chalets (Bospark Ede (NL-3158)), luxe 6-pers. hoeves (Bospark Ede (NL-3159)) en een riante 12-pers. villa (NL-3160). Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is bij het chalet en de hoeve gelegenheid om 1 auto te parkeren. Bij de 12-pers. villa kunnen 4 auto's worden geparkeerd.
Landgoed De Scheleberg in Lunteren, Nederland
huren : Landgoed De SchelebergOp Landgoed de Scheleberg heb je de keuze uit vier verschillende type, vrijstaande accommodaties. Zo zijn er chalets, landhuizen, casa's of Gelderse Hoeves. Er zijn standaard chalets (4-pers., NL-3400 en 5-pers. Landgoed De Scheleberg (NL-3435)). Deze zijn verzorgd ingericht en beschikken over twee slaapkamers en een schuifpui of tuindeuren naar het terras. De chalets zijn er ook in een luxe 4-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-3407)). Dit type heeft als extra een afwasmachine en combimagnetron. Het type landhuis is er in een 5-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-4983)). Dit type is luxe ingericht en beschikt over een afwasmachine. De casa's zijn er in twee types, beide voor 5-pers. De Landgoed De Scheleberg (NL-4984) is een modern vormgegeven bungalow met een compleet gestyled interieur. Je beschikt over een luxe badkamer met regendouche en een apart toilet. De Landgoed De Scheleberg (NL-4985) is een comfortabel ingerichte bungalow met afwasmachine en combimagnetron. De Gelderse Hoeve (6-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3436)) is een riante villa, beslaat drie etages, heeft twee badkamers en is luxe en comfortabel ingericht. Bij alle types beschik je over een tuin met terras en tuinmeubilair en één parkeerplaats.
Bospark Ede in Lunteren, Nederland
huren : Bospark EdeDe verschillende type vakantieverblijven liggen verspreid over dit bosrijke vakantiepark. Er zijn 6-pers. chalets (Bospark Ede (NL-3158)), luxe 6-pers. hoeves (NL-3159) en een riante 12-pers. villa (Bospark Ede (NL-3160)). Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is bij het chalet en de hoeve gelegenheid om 1 auto te parkeren. Bij de 12-pers. villa kunnen 4 auto's worden geparkeerd.
Landgoed De Scheleberg in Lunteren, Nederland
huren : Landgoed De SchelebergOp Landgoed de Scheleberg heb je de keuze uit vier verschillende type, vrijstaande accommodaties. Zo zijn er chalets, landhuizen, casa's of Gelderse Hoeves. Er zijn standaard chalets (4-pers., Landgoed De Scheleberg (NL-3400) en 5-pers. Landgoed De Scheleberg (NL-3435)). Deze zijn verzorgd ingericht en beschikken over twee slaapkamers en een schuifpui of tuindeuren naar het terras. De chalets zijn er ook in een luxe 4-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-3407)). Dit type heeft als extra een afwasmachine en combimagnetron. Het type landhuis is er in een 5-pers. variant (Landgoed De Scheleberg (NL-4983)). Dit type is luxe ingericht en beschikt over een afwasmachine. De casa's zijn er in twee types, beide voor 5-pers. De Landgoed De Scheleberg (NL-4984) is een modern vormgegeven bungalow met een compleet gestyled interieur. Je beschikt over een luxe badkamer met regendouche en een apart toilet. De Landgoed De Scheleberg (NL-4985) is een comfortabel ingerichte bungalow met afwasmachine en combimagnetron. De Gelderse Hoeve (6-pers., NL-3436) is een riante villa, beslaat drie etages, heeft twee badkamers en is luxe en comfortabel ingericht. Bij alle types beschik je over een tuin met terras en tuinmeubilair en één parkeerplaats.

Weer

Time : 2015-09-07 (morning)
15 °C / 12 °C

Time : 2015-09-07 (night)
12 °C / 12 °C

Time : 2015-09-06 (evening)
15 °C / 12 °C

Time : 2015-09-06 (afternoon)
16 °C / 13 °C