Vakantiewoningen in Callantsoog

de Wolken - Zomerhuis in Callantsoog, Nederland
huren : de Wolken - ZomerhuisDit zomerhuis staat in Callantsoog, Noord-Holland. De woning is gezellig, eenvoudig en origineel ingericht, maar wel van alle moderne gemakken voorzien. Als gast beschik je over een mooie en riante eigen tuin met boomgaard van 3500 m2. In de tuinen zijn picknicktafels en tuinmeubelen aanwezig. Het zomerhuis maakt samen met de boerderij (de Wolken - Boerderij (NL-61)) deel uit van 'de Wolken', een gebied van ca. 2,5 hectare groot. De Wolken ligt temidden van de historisch interessante en prachtige beschermde natuurgebieden het Kooibos, Luttikduin, Eerste Nollen en de Uitlandse polder grenzend aan het Zwanenwater. De Wolken ligt zeer rustig op het eind van een doodlopende weg. De omgeving leent zich voor tal van activiteiten, zoals zonnen op het strand (900 meter), wandelen in het bos en de duinen (100 meter) en fietsen. Het hele jaar door is dit vakantiehuis een ideale uitvalsbasis voor al je wandelingen, fietstochten en dagtripjes, of om gewoon lekker 'in De Wolken' te blijven.
Duynpark Het Zwanenwater in Callantsoog, Nederland
huren : Duynpark Het ZwanenwaterDe twaalf unieke, ruim opgezette en sfeervol ingerichte tenthuizen liggen elk midden in duinlandschap. Elke accommodatie ligt in een eigen "duinpan" en beschikt over uitzicht over het omliggende natuurgebied of over het speelse duinlandschap tussen de accommodaties. Naast de sfeervolle inrichting, staat een verblijf in het teken van beleving en gezelligheid. Zo is er voor de kinderen een bedstede (1.40x2.00m.) om in te slapen, de verwarming en het koken geschiedt op een houtgestookte kachel (hout inbegrepen) en verspreiden authentieke petroleumlampen, kandelaars en lantaarns een warme gloed nadat het avondzonnetje achter de duinen is verdwenen. Kom je vol zand terug van het strand, dan kan je het watervat op de buitendouche koppelen. Even het water in de emmer pompen en met een grote plons ben je weet helemaal schoon. Liever gewoon even snel douchen? Daartoe is er op Duinpark Het Zwanenwater een comfortabele centrale sanitaire gelegenheid. Een koelkast is er in de vorm van een koelkist, die werkt op koelelementen. In de keuken beschik je over koud stromend water. Voor 50 Euro per dag huur je een houtgestookte hottub. Er zijn twee varianten van deze bijzondere vakantieverblijven; een 6-pers variant die geschikt is voor vijf volwassenen en een kind tot 12 jaar (Duynpark Het Zwanenwater (NL-3087)) en een 8-pers. variant (NL-3088).
Bungalowtent Duynpark Het Zwanenwater in Callantsoog, Nederland
huren : Bungalowtent Duynpark Het ZwanenwaterDuynpark Het Zwanenwater ligt in het gelijknamige natuurreservaat, 500m van het Noordzeestrand en 500m van het gezellige centrum vam Callantsoog. Een unieke stek aan de voet van de duinen en in het polderlandschap. Rust, ruimte en een authentieke woon- en leefstijl zijn de ingrediënten van dit kleine parkje met totaal 12 tentlodges. Een bezoek aan het levendige centrum van Schagen, het Marinemuseum in Den Helder of de kaasmarkt in Alkmaar maken uw verblijf zeer afwisselend. Voor de verzorging van de innerlijke mens kunt u koken op uw houtgestookte oven of uit eten gaan bij een van de vele restaurants in Callantsoog of het Strandrestaurant Woest, 500m lopen. Geen tijd om je te vervelen, al kan het zalige niets doen in een hangmatmatras of de bedstee (twijfelaar) een prima tijdbesteding zijn. Of een paar uurtjes in Het BoerenBadhuus, de houtgestookte, CO2 neutrale sauna in de boerenbuitenlucht. U beschikt over een koelkist (koelelementen), een badtent met tobbe en op verzoek over een stroomkabel (220V/€10) voor het laden van o.a. smartphones en tablets. Type B/Strandlodge is geschikt voor maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen (i.v.m. de hangmatmatrassen). De tentlodges zijn met smaak en oog voor detail ingericht en geven een fantastisch outdoor gevoel met behoud van woon- en slaapcomfort.
Bungalowtent Duynpark Het Zwanenwater in Callantsoog, Nederland
huren : Bungalowtent Duynpark Het ZwanenwaterDuynpark Het Zwanenwater ligt in het gelijknamige natuurreservaat, 500m van het Noordzeestrand en 500m van het gezellige centrum vam Callantsoog. Een unieke stek aan de voet van de duinen en in het polderlandschap. Rust, ruimte en een authentieke woon- en leefstijl zijn de ingrediënten van dit kleine parkje met totaal 12 tentlodges. Een bezoek aan het levendige centrum van Schagen, het Marinemuseum in Den Helder of de kaasmarkt in Alkmaar maken uw verblijf zeer afwisselend. Voor de verzorging van de innerlijke mens kunt u koken op uw houtgestookte oven of uit eten gaan bij een van de vele restaurants in Callantsoog of het Strandrestaurant Woest, 500m lopen. Geen tijd om u te vervelen, al kan het zalige niets doen in een hangmatmatras of de bedstee (twijfelaar) een prima tijdbesteding zijn. Of een paar uurtjes in Het BoerenBadhuus, de houtgestookte, CO2 neutrale sauna in de boerenbuitenlucht. U beschikt over een koelkist (koelelementen), een badtent met buitendouche en op verzoek over een stroomkabel (220V/€10)voor het laden van o.a. smartphones en tablets. Dit type is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind. De tentlodges zijn met smaak en oog voor detail ingericht en geven een fantastisch outdoor gevoel met behoud van woon- en slaapcomfort.
Duynpark Het Zwanenwater in Callantsoog, Nederland
huren : Duynpark Het ZwanenwaterDe twaalf unieke, ruim opgezette en sfeervol ingerichte tenthuizen liggen elk midden in het duinlandschap. Elke accommodatie ligt in een eigen "duinpan" en beschikt over uitzicht over het omliggende natuurgebied of over het speelse duinlandschap tussen de accommodaties. Naast de sfeervolle inrichting, staat een verblijf in het teken van beleving en gezelligheid. Zo is er voor de kinderen een bedstede (1.40x2.00m.) om in te slapen, de verwarming en het koken geschiedt op een houtgestookte kachel (hout inbegrepen) en verspreiden authentieke petroleumlampen, kandelaars en lantaarns een warme gloed nadat het avondzonnetje achter de duinen is verdwenen. Kom je vol zand terug van het strand, dan kan je het watervat op de buitendouche koppelen. Even het water in de emmer pompen en met een grote plons ben je weet helemaal schoon. Liever gewoon even snel douchen? Daartoe is er op Duinpark Het Zwanenwater een comfortabele centrale sanitaire gelegenheid. Een koelkast is er in de vorm van een koelkist, die werkt op koelelementen. In de keuken beschik je over koud stromend water. Voor 50 Euro per dag huur je een houtgestookte hottub. Er zijn twee varianten van deze bijzondere vakantieverblijven; een 6-pers variant die geschikt is voor vier volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar (NL-3087) en een 8-pers. variant (6 volwassenen+ 2 kinderen, Duynpark Het Zwanenwater (NL-3088)).
Maria's Hoeve in Callantsoog, Nederland
huren : Maria's HoeveDe hoeve is een oude stolpboerderij waar u nu in het woongedeelte een verzorgd ingericht, eenvoudig vakantiehuis aantreft. De inrichting is rustiek. Oude details zijn behouden, zoals een granieten aanrecht in de keuken en granieten vloer in de hal en de eenvoudige badkamer. Rondom de hoeve beschikt u over veel ruimte, waar kinderen zich natuurlijk heerlijk kunnen uitleven. Een terras met tuinmeubelen ligt voor de deur. De 'Maria's Hoeve' ligt op het platteland bij Zijpe. U kijkt uit over de bollenvelden die in het seizoen een kleurrijke aanvulling zijn op uw verblijf. Het centrum van 't Zand (3km) is niet ver weg, evenals badplaats Callantsoog (3km), aan de Noordzeekust. De boerderij ligt tussen Den Helder (19km) en Alkmaar (30km), leuk voor een uitstapje.
de Wolken - Boerderij in Callantsoog, Nederland
huren : de Wolken - BoerderijRiant groepshuis in een sfeervolle boerderijwoning op slechts 900 meter afstand van de Noordzee. In het gezellige dorp Callantsoog staat deze riante boerderijwoning, waar je kunt verblijven met 10 personen . Het groepshuis is gezellig ingericht met authentieke houten balken, een karakteristieke bedstee en een landelijke open keuken. De woning is met een bibliotheek, open haard en paardenstalling erg sfeervol. Ook is het verblijf zeer geschikt voor kinderen. Met een DVD-speler, tafelvoetbal, vele spelletjes en in de grote privétuin met een boomgaarden van 3500 m² zullen ze zich gedurende de hele vakantie uitstekend vermaken! De boerderij maakt samen met het zomerhuis (de Wolken - Zomerhuis (NL-62)) deel uit van 'De Wolken', een gebied van circa 2,5 hectare groot. ‘De Wolken’ ligt in het midden van de beschermde natuurgebieden het Kooibos, Luttikduin, Eerste Nollen en de Uitlandse polder. Dit maakt de omgeving perfect voor mooie wandelingen, fietstochten of een dag naar zee . In dit verblijf zit je gegarandeerd in ‘De Wolken’!
Zeerust in Callantsoog, Nederland
huren : ZeerustLeuke vrijstaande vakantiewoning gelegen in Groote Keeten bij Callantsoog. De woning is gunstig gelegen op 800 meter van het strand, dicht bij bossen en natuurgebieden. De woning is gezellig ingericht en alles wat u nodig heeft is aanwezig. Ruime tuin rondom de woning, het erf is rondom afgesloten met een hek/haag dus uw hond kan vrij rondlopen in de tuin. In het voorjaar kunt u genieten van de prachtige bollenvelden rondom het park. U kunt in de directe omgeving heerlijke fietstochten maken of lange strandwandelingen. De Kop van Noord-Holland is één van de schoonste en mooiste gebieden van Nederland met haar stranden, zee, duinen en bollenvelden. Hiernaast kent de Noord-Hollandse kust de meeste zonuren per jaar in Nederland. Een bezoek aan de kaasstad Alkmaar is aan te raden en wat verder weg op 50 km afstand bent u al in Amsterdam. Een dagje met de boot naar het eiland Texel is ook een aanrader

Callantsoog

Weer

Time : 2015-09-07 (morning)
16 °C / 14 °C

Time : 2015-09-07 (night)
14 °C / 13 °C

Time : 2015-09-06 (evening)
14 °C / 13 °C

Time : 2015-09-06 (afternoon)
16 °C / 14 °C